Zásady ochrany osobních údajů • stavimbydlim.cz
Home Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Jaké údaje sbírám

Osobní údaje jsou jakékoli informace, které se vás týkají a které nám umožňují vás identifikovat, jako je vaše jméno, kontaktní údaje a informace o vašem přístupu na mé webové stránky.

Sbírám následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: jméno a e-mailovou adresu.
  • Poptávka/objednávka: jméno, e-mail, fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ.

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abych mohl zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb, nebo pro zodpovězení jiného dotazu, který se týká tématu relevantního k zaměření magazínu.
  • Poptávka/objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abych mohl správně vyřídit vaši poptávku/objednávku a mohl řádně vystavit a archivovat daňové doklady.

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku, poté budou údaje smazány.
  • Poptávka:  po dobu 1 roku, poté budou údaje smazány.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Ing. Martin Steidl (IČO 03819230, se sídlem Kosov 1, 789 01 Zábřeh na Moravě), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Na této stránce používám soubory cookie potřebné pro správný chod magazínu (bez jejich použití nelze zajistit stejný zážitek z webu) a také abych mohl zlepšovat svoje služby. Zaznamenávám, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte, a to pomocí nástroje Google Analytics.

Soubory cookie jsou malé textové soubory, které jsou přes webové stránky přenášeny do vašeho počítače. Tyto anonymní datové objekty mně umožňují rozpoznat váš prohlížeč a pomáhají mně sledovat chování čtenářů na stránkách (na základě toho monitoruji způsob používání těchto stránek, abych mohl zlepšovat jejich design a rozvržení). Využíváním nástroje Google Analytics nesbírám a nezpracovávám žádné osobní údaje (používám anonymizaci IP adresy).

Většina webových prohlížečů automaticky přijímá soubory cookie, ovšem pokud chcete, můžete tato nastavení prohlížeče změnit a soubory cookie můžete přijmout, odmítnout nebo odstranit. Po kliknutí na tlačítko Nápověda ve většině prohlížečů zjistíte, jak prohlížeči zabránit v přijímání nových souborů cookie, jak prohlížeč nastavit tak, aby vás upozornil na přijetí nového souboru cookie, nebo jak soubory cookie zakázat. Pokud se rozhodnete tato nastavení změnit, možná zjistíte, že některé funkce a možnosti nebudou fungovat tak, jak bylo zamýšleno.

Další informace o souborech cookie a o tom, jak zabránit instalaci souborů cookie, najdete na stránkách: https://cs.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie.

Používání cookies pro měření návštěvnosti webu (viz níže) a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Detailní informace o Google Analytics a ochraně osobních údajů naleznete na https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs

Pokud chcete zabránit sledování, můžete instalovat doplněk do vašeho webového prohlížeče (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

 

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Vyžádat si přístup k vašim osobním údajům (obecně známo jako „žádost o přístup k údajům“). Díky tomu můžete získat kopii osobních údajů, které o vás uchováváme, a ověřit si, že je zpracováváme v souladu se zákonem.
  • Vznést námitku proti zpracovávání vašich osobních údajů v případech, kdy se opírám na oprávněný zájem, a vaše konkrétní situace vás přiměje k vznesení námitky proti zpracovávání.

Chcete-li uplatnit některá z těchto práv, kontaktujte mě na e-mail uvedený nahoře.

Zabezpečení vašich osobních údajů

Při uchovávání vašich osobních údajů dodržuji bezpečnostní postupy a údaje chráním před náhodnou ztrátou, zničením nebo poškozením. Vaše osobní údaje za žádných okolností nesdílím.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě (steidl.martin@email.cz).

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25. 5. 2018.